Met herschaalde plattegronden werken

In dit gedeelte wordt beschreven hoe u de cilindertopologie herschaalt, zodat deze overeenkomt met een vervangende plattegrond die een andere grootte heeft dan de oorspronkelijke plattegrond.

Wanneer u een plattegrond vervangt door een plattegrond met een andere grootte, worden de cilinders niet automatisch op de overeenkomstige locaties op de nieuwe plattegrond geplaatst, hoewel de relatie van de cilinders tot elkaar ongewijzigd blijft. U kunt de cilindertopologie echter herschalen, zodat deze overeenkomt met de nieuwe plattegrond.

Ga als volgt verder.

1. Selecteer BasisgegevensPlattegronden.
  2. Selecteer de nieuwe plattegrond.
  3. Klik op de knop Alle cilinders verplaatsen op basis van verwijzingsverplaatsingen.
  4. Selecteer een cilinder dicht bij de rechterbovenhoek van de plattegrond en sleep deze naar de juiste positie op de plattegrond.
  5. Selecteer een cilinder dicht bij de linkerbenedenhoek van de plattegrond en sleep deze naar de juiste positie op de plattegrond.
  6. De overige cilinders worden automatisch op de juiste positie geplaatst.