Inhoud programmeerapparaat beheren

In deze sectie wordt beschreven hoe u inhoud van iLOQ Programmer beheert in iLOQ S10 Manager.

U kunt alleen herprogrammeertaken overdragen voor fysieke sleutels en cilinders die al deel uitmaken van het systeem. U kunt geen initiële programmeertaken overdragen voor cilinders of sleutels.

Ga als volgt verder.

1. Selecteer BasisgegevensProgrammeerapparaatinhoud beheren.

2. De wizard Programmeerapparaatinhoud beheren wordt geopend.
  3. Selecteer Programmeerapparaatinhoud beheren.
  4. Selecteer de taken die u wilt toevoegen aan of verwijderen uit de Programmer.
    •  — Klik op de knop Pijlen Rechts om alle items te verplaatsen naar de selectielijst.
    •  — Klik op de knop Pijl Rechts om de geselecteerde items te verplaatsen naar de selectielijst.
    •  — Klik op de knop Pijl Links om de geselecteerde items te verwijderen uit de selectielijst.
    •  — Klik op de knop Pijl Rechts om alle items te verwijderen uit de selectielijst.
  5. Selecteer Volgende.
  6. Er wordt een overzichtscherm weergegeven
  7. Selecteer Werklijst afdrukken als u de werklijst wilt afdrukken.
  8. Selecteer Gereed.
  9. Selecteer Sluiten.