De toegangsrechten van functiegroepen bewerken

In deze sectie wordt beschreven hoe u de toegangsrechtselecties van functiegroepen bewerkt in iLOQ S10 Manager.

Ga als volgt verder.

1. Selecteer Extra gegevensOverzicht functiegroepen.

2. Rechtsklik op de functiegroep die u wilt bewerken.
  3. Selecteer Toegangsrechten bewerken.
    De wizard Wijzigen van de toegangsrechtselecties van functiegroepen wordt geopend.
  4. Selecteer Toegangsrechten bewerken.
  5. Controleer of de juiste persoon is geselecteerd in de lijst.
  6. Selecteer Volgende.
  7. Selecteer de toegangsrechten.
    •  — Klik op de knop Pijlen Rechts om alle items te verplaatsen naar de selectielijst.
    •  — Klik op de knop Pijl Rechts om de geselecteerde items te verplaatsen naar de selectielijst.
    •  — Klik op de knop Pijl Links om de geselecteerde items te verwijderen uit de selectielijst.
    •  — Klik op de knop Pijl Rechts om alle items te verwijderen uit de selectielijst.
  8. Selecteer Volgende.
  9. Er wordt een overzichtscherm weergegeven
  10. Selecteer Gereed.
  11. Selecteer Sluiten.