Open navigation

Functiegroepen verwijderen

In deze sectie wordt beschreven hoe u functiegroepen verwijdert uit iLOQ S10 Locking System.

Opmerking:

U kunt geen object verwijderen voordat u eerst alle verbindingen hebt verwijderd die het object bevat (u kunt, bijvoorbeeld, niet een persoon met sleutels verwijderen voordat u eerst de sleutels verwijdert van die persoon).

Wanneer u een object verwijdert, worden gebeurtenissen die betrekking hebben op het object niet verwijdert uit het gebeurtenissenlogboek.

Ga als volgt verder.

  1. Selecteer Extra gegevensOverzicht functiegroepen.

  2. Selecteer de functiegroepen die u wilt verwijderen.
  3. Selecteer BewerkenBewerkingsmodus om de bewerkingsmodus in te schakelen.
  4. Rechtsklik op een van de geselecteerde functiegroepen en selecteer Verwijderen.
    Als alternatief, kunt u op de toets Del drukken.
  5. Er wordt een bevestigingsscherm weergegeven
  6. Selecteer Ja.
  7. Selecteer BewerkenBewerkingsmodus om de bewerkingsmodus uit te schakelen.
  8. Het systeem vraagt of u de wijzigingen wilt opslaan. Selecteer Ja.
L
Lauri is the author of this solution article.

Was dit antwoord nuttig? Ja Nee

Feedback versturen
Het spijt ons dat we u niet hebben kunnen helpen. Als u feedback geeft, kunnen we het artikel verbeteren.