Verzoeken verzenden naar de netwerkmodule

In deze sectie wordt beschreven hoe u verzoeken verzendt naar de netwerkmodules in iLOQ S10 Manager.

U kunt de volgende verzoeken verzenden naar de netwerkmodule:

• Een audit-trailkeuzeverzoek voor het lezen van de logbestanden van de verbonden cilinders.
  • Een programmeerverzoek voor de verbonden cilinders.
  • Een verzoek tot het ophalen van de kalender.
  • Een verzoek tot het testen van de verbinding.
  • Herstartverzoek (niet beschikbaar voor het Net Box-netwerkmoduletype).
  • Verzoek om firmware te updaten (niet beschikbaar voor het Net Box-netwerkmoduletype). Op deze manier kunt u onmiddellijk een firmware- en software-update activeren.
  • Setupaanvraag (niet beschikbaar voor het Net Box-netwerkmoduletype). Op deze manier kunt u de busapparaatconfiguratie op Net Bridge op afstand voltooien, als u dat niet op de locatie zelf hebt gedaan.

Ga als volgt verder.

1. Selecteer BeheerOverzicht netwerkmodules.

2. Selecteer de gewenste netwerkmodules.
  3. Rechtsklik op een geselecteerde module en selecteer Naar netwerkmodule verzenden.
  4. Selecteer het verzoek dat u wilt verzenden naar de netwerkmodule.
    Afhankelijk van de communicatie-instellingen, niet van het licentietype, worden de verzonden verzoeken in een wachtrij geplaatst, of onmiddellijk uitgevoerd.