Net Bridge N100

Net Bridge functioneert als een koppeling tussen de iLOQ S10-server, deurmodules en andere apparaten op de bus. Bevestig Net Bridge op een veilige locatie binnenshuis, zoals een technische ruimte, waarin een Ethernet-verbinding en een voedingseenheid beschikbaar zijn.

De bussen voor deuren en programmeerhotspots worden bekabeld vanuit Net Bridge. Gedetailleerde bekabelingsinstructies zijn beschikbaar in het afzonderlijke document Planningrichtlijnen.

Net Bridge wordt weergegeven in de afbeelding hieronder.

Net Bridge N100