Een elektrische cilinder besturen via een kalender

In deze sectie wordt beschreven hoe u een elektrische cilinder, magneetcilinder of elektrische ‘strike plate’, etc. verbindt, voor kalenderbesturing.

Ga als volgt verder.

1. Zorg dat de Net Bridge-schakelaar  in de STANDBY-stand staat.
  2. Verbind de deurmodule met een geprepareerde Net Bridge, of vervolg de bus vanuit het laatste verbonden busapparaat op de hoofdbus, volgens het verbindingsschema in iLOQ S10 Online Systeem - Planningrichtlijnen.
    Opmerking:

Als u de bus vervolgt vanuit een ander busapparaat, dient u de beëindiging uit te schakelen (TERMINATION = OFF) vanuit het apparaat vanwaaruit u de bus vervolgt.

3. Verbind een elektrische-cilindercontrole met de relais- output K1 of K2, volgens de instructies van de fabrikant van de elektrische cilinder.
    Opmerking:

Gebruik niet de busvoeding (DC+, DC-) voor het voeden van de elektrische cilinder.

4. Stel de bedieningsmodus 2 als volgt in via de OPTIES dip switches:
    S1AAN
    S2AAN
    S3UIT
    S4UIT
    S5UIT
  5. Zet de TERMINATION (TERM) dip switch in de AAN-stand, als dit busapparaat het laatste apparaat op deze bustak zal zijn. Als dit busapparaat niet het laatste apparaat op deze bustak zal zijn, zet u de TERMINATION (TERM) dip switch in de UIT-stand.
  6. Wanneer u ook de overige busapparaten hebt verbonden, voltooit u de Net Bridge-configuratie eenmaal (raadpleeg De busapparaatconfiguratie voltooien op Net Bridge) en gaat u verder met deze procedure.
  7. Voor iLOQ S10 Manager-software, controleert u of de verbonden deurmodule is gerapporteerd aan de apparatenlijst van de Net Bridge. U kunt de deurmodule herkennen aan het serienummer.
  8. Stel de verbonden relais in als een kalendergestuurde deur. Zie Kalendergestuurde deuren toevoegen
  9. Voeg de kalender toe, tenzij u al beschikt over een geschikte kalender voor de deur. Zie Een deurcontrolekalender toevoegen.
  10. Voeg de controle toe aan de kalender, tenzij u al beschikt over een geschikte kalender met controles. Zie Een directe controle toevoegen aan een kalender.
  11. Koppel de kalender aan de deur. Zie Kalenders koppelen aan kalendergestuurde deuren.