Toegangsrechten toevoegen

In deze sectie wordt beschreven hoe u toegangsrechten toevoegt in de systeemimplementatiefase.

In deze fase geeft u de toegangsrechtgroepen op, zoals:

• Hoofd
  • Schoonmaker
  • Onderhoud

De algemene toegangsrechten worden in deze fase toegevoegd, zodat u de toegangsrechten kunt selecteren wanneer u de cilinders in een latere fase toevoegt.

Ga als volgt verder.

1. Selecteer Toegangsrechten.

Het onderstaande scherm wordt geopend:

Figuur: Toegangsrechtgroepen toevoegen
    Toegangsrechtgroepen toevoegen
  2. Vul de velden als volgt in:
    • Toegangsrecht informatie

• Naam — Geef de toegangsrechtgroep een naam.

• Beschrijving — Geef een beschrijving op voor de toegangsrechtgroep. Bijvoorbeeld, "Toegang tot alle gebouwen".

Tip:

Gewoonlijk wordt het eerste toegangsrecht toegewezen aan het hele gebouw, en wordt het bijvoorbeeld "Hoofdtoegang" genoemd.

• Voorwaardelijk toegangsrecht

• Voorwaardelijke toegang actief — Selecteer deze optie als u wilt dat de toegangsrechtgroep voorwaardelijk is.

Raadpleeg Toegangsrechten voor meer informatie.

• Beschrijving — Geef een beschrijving op voor de voorwaardelijke toegangsrechtgroep.

• Standaard instellingen

• Als standaard toevoegen aan nieuwe cilinders — Selecteer of het toegangsrecht standaard wordt toegevoegd aan nieuwe cilinders.

• Toevoegen aan appartementsleutels — Selecteer of het toegangsrecht standaard wordt toegevoegd aan appartementsleutels.

3. Selecteer Toegangsrecht toevoegen om meer toegangsrechtgroepen toe te voegen.

De toegevoegde toegangsrechtgroepen staan in de lijst Toegevoegde toegangsrechten. Hier kunt u deze ook bewerken.

4. SelecteerVolgende.