Tijdprofielen toevoegen

In deze sectie wordt beschreven hoe u tijdprofielen toevoegt in de systeemimplementatiefase.

Ga als volgt verder.

1. Selecteer Tijdprofielen.

Het onderstaande scherm wordt geopend:

Figuur: Tijdprofielen
    Tijdprofielen
  2. Geef het tijdprofiel een naam.
  3. Optioneel: Voer een beschrijving in voor het tijdprofiel.
  4. Selecteer Tijden bewerken om weekdagen en tijden in te voeren voor het tijdprofiel.
    1. Selecteer Rij toevoegen.

Het onderstaande scherm wordt geopend:

Figuur: Weekdagen en tijden toevoegen voor het tijdprofiel
      Weekdagen en tijden toevoegen voor het tijdprofiel
    2. Selecteer de datums en tijden.
    3. Optioneel: Selecteer Rij toevoegen om meer datums en tijden toe te voegen.
  5. Schakel het selectievakje Toevoegen aan appartementsleutels in als u wilt dat het tijdprofiel standaard wordt toegevoegd aan nieuwe sleutels.
  6. Selecteer Tijdprofiel toevoegen.
  7. Optioneel: Voeg indien nodig meer tijdsprofielen toe.