Sleutels maken op basis van toegangsrechten

In deze sectie wordt beschreven hoe u sleutels van toegangsrechten toevoegt aan het systeem.

Ga als volgt verder.

1. Selecteer Sleutels voor toegangsrechten.

Het onderstaande scherm wordt geopend:

Figuur: Sleutels maken op basis van toegangsrechten
    Sleutels maken op basis van toegangsrechten
  2. Selecteer het sleuteltype in het keuzemenu Sleuteltype selecteren.

De opties zijn:

• S5 — Maak S5-sleutels.

• Key Fob — Maak Key Fobs.

3. Selecteer de toegangsrechtgroepen waarvoor sleutels worden gegenereerd door de gewenste selectievakjes voor Toegangsrecht in te schakelen.
  4. Voer in de velden Aantal sleutels het aantal sleutels in dat wordt gemaakt voor elke groep.