Programmering van sleutels

In deze sectie wordt beschreven hoe u sleutels programmeert.

In deze fase programmeert u de sleutels onmiddellijk en draagt u niet de programmeertaken over aan het programmeerapparaat voor later gebruik.

Ga als volgt verder.

1. Selecteer Sleutel programmeren.

Het onderstaande scherm wordt geopend:

Figuur: Sleutel programmeren
    Sleutel programmeren
  2. Selecteer de sleutels die moeten worden geprogrammeerd.

Er kunnen veel sleutels zijn, dus gebruik afhankelijk van de grootte van het appartement het zoekvak om de sleutels te vinden die u moet programmeren. De zoekopdracht is dynamisch en filtert alle kolommen in het sleutelrooster.

3. Selecteer Programmeren starten.

Het onderstaande scherm wordt geopend:

Figuur: Sleutels programmeren
    Sleutels programmeren
  4. Koppel de gevraagde sleutel aan de programmeertoken of de programmeeradapter.