Implementatie voor nutsbedrijven

Voordat u begint met het implementeren van een vergrendelingssysteem voor een nutsbedrijf, zorgt u ervoor dat u beschikt over:

• De iLOQ Manager-licentie.
  • De iLOQ Manager-software die is geïnstalleerd op het Windows-besturingssysteem. Voor meer informatie raadpleegt u iLOQ Manager installeren.

Figuur: iLOQ Manager
    iLOQ Manager
  • Minimaal twee programmeertokens. We raden u aan drie programmeertokens toe te voegen aan het vergrendelingssysteem.

Figuur: Programmeer token
    Programmeer token

De implementatieprocedure bestaat bijvoorbeeld uit de onderstaande fasen:

1. Voeg de Programmeer token toe en koppel deze aan een gebruiker. Zie De eerste token toevoegen en deze koppelen aan een beheerder.
  2. Voeg de inloggegevens van de Admin-beheerder toe: Zie Inloggegevens Admin-beheerder toevoegen.
  3. Voeg de volgende programmeertokens toe. Zie Aanvullende tokens toevoegen en deze aan gebruikers koppelen.
  4. Forceer logins met tokens. Zie Inloggen met een token forceren.
  5. Schakel percelen in en maak percelen aan, als u van plan bent er gebruik van te maken. Zie Percelen.
  6. Schakel zones in en maak zones aan, als u van plan bent er gebruik van te maken. Zie Zones.
  7. Importeer de plattegronden. Zie Plattegronden toevoegen.
  8. Voeg de toegangsrechten toe. Zie Toegangsrechten toevoegen.
  9. Voeg de cilinders toe en programmeer ze. Zie Een nieuwe cilinder toevoegen aan de plattegrond.
  10. Voeg de personen toe. Zie Een nieuwe persoon toevoegen.
  11. Voeg de sleutels toe en programmeer ze. Zie Een sleutel toevoegen.