Inloggegevens Admin-beheerder toevoegen

In deze sectie wordt beschreven hoe u de inloggegevens van een Admin-gebruiker toevoegt aan het iLOQ-vergrendelingssysteem.

Maak de hieronder vermelde inloggegevens van de Admin-beheerder aan:

• Een set beheerders-inloggegevens voor uzelf.
  • Een set beheerders-inloggegevens voor de klant.
  • Houd de inloggegevens van de Admin-beheerder als de root-beheerders-inloggegevens.
Opmerking:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een asterisk (*).

Ga als volgt verder.

1. Selecteer Beheer > Overzicht beheerders.
  2. Selecteer Beheerder toevoegen.
    De wizard Toevoegen van een Beheerders-ID wordt geopend.
  3. Selecteer Beheerders-ID met een token toevoegen.
  4. SelecteerVolgende.
  5. Selecteren Nieuwe persoon met gebruikers-ID toevoegen
  6. SelecteerVolgende.
  7. Voer de Voornaam en de Achternaam van de Admin-beheerder in.
  8. SelecteerVolgende.
  9. Selecteer de token.
  10. SelecteerVolgende.
  11. Voer een Beheerders-ID en een wachtwoord in voor de Admin-beheerder.

Het wachtwoord van de Admin-beheerder:

• Moet ten minste 6 tekens bevatten.
    • Is hoofdlettergevoelig.
  12. SelecteerVolgende.
  13. Selecteer de functiegroep Beheerder uit de keuzelijst Sjabloon beheerdersrechten.
  14. SelecteerVolgende.
  15. Er wordt een overzichtscherm weergegeven
  16. Selecteer Gereed.
  17. Selecteer Sluiten.
  18. Log uit van iLOQ Manager.
  19. Plaats de Programmeer token in de programmeeradapter en sluit de token aan op de USB-kabel binnenin de adapter.
  20. Log in op iLOQ Manager met de nieuw aangemaakte beheerders-inloggegevens.