Aanvullende tokens toevoegen en deze aan gebruikers koppelen

In deze sectie wordt beschreven hoe u aanvullende tokens toevoegt aan het iLOQ-vergrendelingssysteem en hoe u deze aan gebruikers koppelt.

Opmerking:

Wanneer u de eerste token toevoegt, gaat u verder zoals aangegeven in sectie De eerste token toevoegen en deze koppelen aan een beheerder.

Ga als volgt verder.

1. Selecteer Beheer > Overzicht tokens.

2. Selecteer Token toevoegen.
    De wizard Toevoegen van een token wordt geopend.
  3. Selecteer Token toevoegen en aan beheerder koppelen.
  4. Geef de token een naam.
    Tip:

U kunt de tokens een naam geven, bijvoorbeeld aan de hand van het label en de eigenaar. Op deze manier kunt u eenvoudig de eigenaar van de token identificeren.

5. Selecteer Actief.
  6. SelecteerVolgende.
  7. Selecteer de gewenste beheerder,
  8. SelecteerVolgende.
  9. Selecteer de gebruiksrechten voor de gebruiker.

U kunt als volgt de selectie van gebruiksrechten beheren met de pijlknoppen:

•  — Klik op de knop Pijlen Rechts om alle items te verplaatsen naar de selectielijst.
    •  — Klik op de knop Pijl Rechts om de geselecteerde items te verplaatsen naar de selectielijst.
    •  — Klik op de knop Pijl Links om de geselecteerde items te verwijderen uit de selectielijst.
    •  — Klik op de knop Pijl Rechts om alle items te verwijderen uit de selectielijst.
  10. SelecteerVolgende.
  11. Er wordt een overzichtscherm weergegeven
  12. Selecteer Gereed.
  13. Plaats de lege programmeertoken tegen de aangesloten programmeeradapter, op de toegewezen plek.

Wacht totdat de token is geprogrammeerd.

14. Er wordt een overzichtscherm weergegeven
  15. Selecteer Sluiten.

U kunt de token bekijken in de lijst Overzicht tokens.