Inloggen op het iLOQ-vergrendelingssysteem

In deze sectie wordt beschreven hoe u inlogt op het iLOQ-vergrendelingssysteem.

Ga als volgt verder.

1. In Windows selecteert u Start > All Programs (Alle programma's) > iLOQ > iLOQ Manager.

Het inlogscherm wordt geopend.

Figuur: Inlogscherm
    Inlogscherm
  2. Selecteer in het menu Taal de gewenste taal voor de gebruikersinterface.
  3. Selecteer in het keuzemenu Serviceadres de service waarop u wilt inloggen.
  4. Plaats de Programmeer token in de programmeeradapter en sluit de token aan op de USB-kabel binnenin de adapter.
  5. Sluit de programmeeradapter aan op de pc met een andere USB-kabel.
  6. Wacht totdat de token is gevonden.

Als de programmeertoken niet wordt gevonden, drukt u op de knop Vernieuwen.

7. Voer in het bovenste invoerveld de gebruikersnaam in.
  8. Voer in het onderste invoerveld uw wachtwoord in.
  9. Selecteer Inloggen.