Een sleutel aan een andere persoon koppelen

In deze sectie wordt beschreven hoe u gekoppelde sleutels opnieuw koppelt van de ene persoon aan een andere, in iLOQ Manager.

Als de sleutel is overhandigd, moet de instelling Overhandigde sleutel kan worden gekoppeld aan een andere persoon zonder de sleutel te hoeven retourneren in gebruik zijn om de sleutel aan een andere persoon te koppelen.

Ga als volgt verder.

1. Selecteer Basisgegevens > Overzicht sleutels.

2. Selecteer de sleutel die u aan een andere persoon wilt koppelen.
  3. Rechtsklik en selecteer Sleutel aan persoon koppelen.
    De wizard Sleutels aan personen koppelen wordt geopend.
  4. Selecteer Sleutels aan persoon koppelen.
  5. SelecteerVolgende.
  6. Selecteer de nieuwe persoon.
  7. SelecteerVolgende.
  8. Er wordt een overzichtscherm weergegeven
  9. Selecteer Gereed.
  10. Selecteer Sluiten.