Hoe weet ik of een Master Key is geprogrammeerd of leeg is in iLOQ S10?

Log in op iLOQ S10 Manager. Steek de te controleren hoofdsleutel in het programmeerapparaat. De lichtindicator rechtsonder in het scherm geeft de volgende situatie weer: BLAUW = Leeg, GROEN = Geprogrammeerd voor dit sluitsysteem, ROOD = Geprogrammeerd voor een ander sluitsysteem.

H
Heli is the author of this solution article.