Ik kan geen stuurprogramma voor de programmeertoken installeren. Installatie van stuurprogramma voor programmeertoken uit de 5-serie mislukt (P55S.1)

Als Windows de driver niet automatisch installeert, kan deze handmatig worden geïnstalleerd via Apparaatbeheer. U kunt de driver hier downloaden: https://www.silabs.com/developers/usb-to-uart-bridge-vcp-drivers

H
Heli is the author of this solution article.