Hoe vervang ik een kapotte cilinder in de iLOQ Manger?

1) Nieuw cilinder toevoegen: Voeg een cilinder toe - Voeg een kopie van een bestaand cilinder toe - Kies de kapotte cilinder als basis voor de nieuwe cilinder.

2) Verberg defecte cilinder: Bewerkingsmodus inschakelen - Bladeren door vergrendelingen - Selecteer de vergrendelingsrij die moet worden verborgen - Klik met de rechtermuisknop en selecteer "" verbergen "" - Schakel de bewerkingsmodus uit en sla de wijzigingen op. Voeg een cilinder toe en selecteer "" Kopie van bestaand cilinder toevoegen "". Verberg dan de kapotte cilinder rij. Schakel de bewerkingsmodus uit.

H
Heli is the author of this solution article.