Het programmeerapparaat kon de logboekgebeurtenissen niet ophalen uit een cilinder

Instructies voor het ophalen van logboekgebeurtenissen zijn te vinden in het artikel: (https://www.iloq.com/manual/en/s10/iloq_s10/administration-guide/topics/fetching-audit-trails.html?hl=loki)_x000D_ _x000D_ Als je de logboekgebeurtenissen nog steeds niet kunt vinden in iLOQ Manager, zorg er dan voor dat je bent aangemeld met het programmeerapparaat en dat de opgehaalde gebeurtenissen zijn overgebracht naar de server.

H
Heli is the author of this solution article.