Is het mogelijk om eigen tags te gebruiken op iLOQ Online-deuren // Mifare?

Het is ook mogelijk om externe tags te gebruiken met iLOQ Online-lezers, maar de licenties van de externe tags moeten worden geactiveerd in het sluitsysteem. Zorg er alsjeblieft voor dat iLOQ S10-lezers deze functie ondersteunen: lezers die vanaf 2019 worden geleverd, hebben die ondersteuning gereed en die eerder geleverd moeten worden bijgewerkt. De N100-software moet minimaal FW 2.0.0.12 zijn Daarnaast heb je een aparte programmeerlezer P10S.30 nodig.

K
Kim is the author of this solution article.