Ik weet het hoofdwachtwoord niet meer, wat moet ik doen?

Vraag iLOQ of het wachtwoord op de server is opgeslagen?

- Zo niet, dan is het niet meer mogelijk om nieuwe cilinders toe te voegen en nieuwe tokens aan het sluitsysteem aan te maken, tenzij het originele wachtwoord wordt gevonden.

- Zo ja, geef dan iLOQ de servicecode, de naam van het sluitsysteem of het contractnummer. iLOQ brengt 200 EUR in rekening voor elke opvraging. Notitie! iLOQ geeft het wachtwoord alleen aan een bekende persoon en de aanvraag moet in geschreven vorm gebeuren "

K
Kim is the author of this solution article.