Hoe je de posities van de cilinders bijwerkt als ik de plattegrond moet bijwerken?

Selecteer Basisgegevens> Plattegronden en de nieuwe plattegrond

- Klik op de knop Alle vergrendelingen verplaatsen volgens referentiebewegingen

- Selecteer een cilinder dichtbij de rechterbovenhoek van de plattegrond en sleep het naar de juiste positie op de nieuwe plattegrond

- Selecteer een cilinder dichtbij de linkerbenedenhoek van de plattegrond en sleep deze naar de juiste positie op de nieuwe plattegrond

- De andere cilinders worden automatisch opnieuw op hun juiste positie geplaatst.

K
Kim is the author of this solution article.