Hoe kan ik iLOQ Manager installeren op een computer die niet op het netwerk staat aangesloten?

U kunt onze technische ondersteuning vragen om een zip-bestand naar u te sturen of u kunt naar iloq.com, of ons ondersteuningsportaal gaan met een pc met internetverbinding en het bestand daar downloaden: https://iloq.freshdesk.com/a/solutions/articles/44002146130?lang=en

K
Kim is the author of this solution article.