Probleemoplossing voor de iLOQ S50-app

Instructies voor probleemoplossing voor de iLOQ S50-app.

Tabel 1. Probleemoplossing voor de iLOQ S50-app
ProbleemOplossing

iLOQ-meldingen zijn niet zichtbaar op de Android-statusbalk en meldingsbalk.

Sta meldingen toe voor de iLOQ S50 -app-applicatie in de Android-instellingen. Raadpleeg de documentatie van uw telefoon voor meer informatie.

Soms kunnen applicaties van derden voorkomen dat meldingen worden weergegeven. In dit geval configureert u deze apps zodat iLOQ-meldingen wel worden ingeschakeld.

iLOQ-melding toont sleutelstatus als Geen sleutels, neem contact op met admin.

De telefoonsleutel bevindt zich niet in het telefoongeheugen. De reden kan de volgende zijn:

• De beheerder heeft de telefoonsleutel verwijderd. Neem contact op met de beheerder.

• De interne beveiligingsmechanismen van de telefoon hebben de telefoonsleutel verwijderd. Dit kan twee oorzaken hebben:

• U hebt de SIM-kaart verwijderd.

Plaats de SIM-kaart en start de applicatie opnieuw.

• U hebt de datum en tijd op de telefoon handmatig gewijzigd.

Activeer automatische datum en tijd en start de applicatie opnieuw.