Informatie van het vergrendelingssysteem toevoegen

In deze sectie wordt beschreven hoe u een plattegrond uploadt en algemene informatie toevoegt aan het vergrendelingssysteem, die worden gebruikt wanneer de algemene toegangsrechten en appartementcilinders worden gegenereerd.

Ga als volgt verder.

1. Selecteer Informatie vergrendelingssysteem.

Het onderstaande scherm wordt geopend:

Figuur: Informatie vergrendelingssysteem
  2. Selecteer hoe Toegangsrechten moeten worden verwerkt.

De opties zijn:

• Trappenhuizen hebben gedeelde toegangsrechten — Als u deze optie selecteert, wordt een enkele set gemeenschappelijke ruimten gegenereerd en wordt die set gedeeld met alle trappenhuizen.

Dit is de standaardoptie.

• Trappenhuizen hebben eigen toegangsrechten — Als u deze optie selecteert, worden gemeenschappelijke ruimten niet gedeeld en wordt een gemeenschappelijke ruimte gemaakt voor elk trappenhuis. Voeg het aantal trappenhuizen toe in het veld Aantal trappenhuizen.

3. Selecteer hoe de Appartementnummers moeten worden verwerkt.

De opties zijn:

• Oplopende nummering — Een oplopende appartement-ID wordt gebruikt.

Als u deze optie selecteert, loopt het oplopende nummer met één op voor elk appartement.

Dit is de standaardoptie.

• Per trappenhuis — Appartement-ID's zijn trappenhuis-specifiek.

Als u deze optie selecteert, moet u het bereik van appartement-ID's voor elk trappenhuis invoeren. Voeg het aantal trappenhuizen toe in het veld Aantal trappenhuizen. De appartement-ID wordt in een tabel zoals de onderstaande tabel weergegeven:

Figuur: Appartement-ID-bereiken
      Appartement-ID-bereiken
  4. Selecteer Toegangsrechten toevoegen.