Cilinders voor gemeenschappelijke ruimten toevoegen aan de plattegrond

In deze sectie wordt beschreven hoe u cilinders voor gemeenschappelijke ruimten rechtstreeks toevoegt aan een plattegrond.

Het wordt aanbevolen om cilinders voor gemeenschappelijke ruimten rechtstreeks toe te voegen aan de plattegrond. De appartementcilinders hoeven namelijk niet noodzakelijkerwijs op de plattegrond te staan omdat hun locatie duidelijk is in een appartementgebouw. Daarnaast zijn er maar weinig cilinders voor gemeenschappelijke ruimten. De taak is daarom niet zo tijdrovend als voor appartementcilinders. Daarom worden appartementcilinders automatisch gegenereerd.

Ga als volgt verder.

1. Selecteer Cilinders voor gemeenschappelijke ruimten toevoegen.

Het onderstaande scherm wordt geopend:

Figuur: Cilinders voor gemeenschappelijke ruimten toevoegen
    Cilinders voor gemeenschappelijke ruimten toevoegen
  2. Selecteer opties uit de onderstaande lijst:
    • Als u nieuwe cilinders wilt toevoegen, selecteert u Nieuwe toevoegen.

Figuur: Nieuwe cilinders toevoegen
      Nieuwe cilinders toevoegen
    • Als u kopieën van bestaande cilinders wilt toevoegen, selecteert u Een kopie maken.

Figuur: Kopieën van cilinders toevoegen
      Kopieën van cilinders toevoegen
  3. Een cilinder toevoegen:
    • Als u een nieuwe cilinder wilt toevoegen, klikt u op de gewenste positie op de plattegrond.

De wizard Een cilinder toevoegen wordt geopend. Voltooi de wizard om de cilinder toe te voegen.

• Als u een kopie van een cilinder wilt toevoegen, selecteert u de cilinder in de lijst Toegevoegde cilinders of selecteert u deze op de plattegrond. Klik vervolgens op de gewenste positie op de plattegrond om een kopie van de geselecteerde cilinder te maken.

De wizard Een cilinder toevoegen wordt geopend met reeds ingevulde informatie van de broncilinder. Voltooi de wizard om de cilinder toe te voegen.

4. De toegevoegde cilinders staan in de lijst Toegevoegde cilinders.

5. SelecteerVolgende.

Ga door met de volgende implementatiestap.