Beheerders toevoegen

In deze sectie wordt beschreven hoe u Admin-gebruikers toevoegt en deze koppelt aan de tokens die zijn gemaakt in de fase Tokens toevoegen.

Ga als volgt verder.

1. Selecteer Admin-gebruikers toevoegen.

Het onderstaande scherm wordt geopend:

Figuur: Admin-gebruikers toevoegen
    Admin-gebruikers toevoegen
  2. Voer een Gebruikers-ID en een Wachtwoord in voor de Admin-gebruikers.

Het wachtwoord van de Admin-beheerder:

• Moet ten minste 6 tekens bevatten.
    • Is hoofdlettergevoelig.
  3. Voer de Voornaam en de Achternaam van de Admin-beheerder in.
  4. Selecteer Programmeertoken koppelen.

Er wordt een scherm geopend waar u de token voor de nieuwe Admin-gebruiker kunt selecteren.

Figuur: Programmeertokens koppelen
    Programmeertokens koppelen
  5. Selecteer de token voor de Admin-gebruiker en selecteer OK.
  6. Selecteer Gebruiker toevoegen.

De token wordt toegevoegd aan de gebruiker en de Admin-gebruiker wordt toegevoegd aan de lijst Toegevoegde gebruikers.

7. SelecteerVolgende.

Ga door met de volgende implementatiestap.