Programmering van cilinders

In deze sectie wordt beschreven hoe u cilinders programmeert.

In deze fase programmeert u de cilinders onmiddellijk en draagt u niet de programmeertaken over aan het programmeerapparaat voor later gebruik.

Ga als volgt verder.

1. Selecteer Programmering van cilinders.

Het onderstaande scherm wordt geopend:

Figuur: Programmering van cilinders
    Programmering van cilinders
  2. Selecteer de cilinders die u wilt programmeren.

Er kunnen veel cilinders zijn, dus gebruik afhankelijk van de grootte van het appartement het zoekvak om de cilinders te vinden die u moet programmeren. De zoekopdracht is dynamisch en filtert alle kolommen in het cilinderrooster.

3. Selecteer Programmeren starten.

Het onderstaande scherm wordt geopend:

Figuur: Cilinder koppelen
    Cilinder koppelen
  4. Koppel de gevraagde cilinder aan de programmeertoken of de programmeeradapter.