Voordat u iLOQ Manager installeert

Voordat u iLOQ Manager installeert, neemt u contact op met de juiste IT-vertegenwoordiger en controleert u of de computer(s) voldoet/voldoen aan de installatievereisten hieronder:

• Windows 10 of nieuwer. Het aanbevolen besturingssysteem is Windows 10.
  • Lokale beheerdersrechten voor het besturingssysteem.
  • Internetverbinding.

Installeer de iLOQ Manager-software als volgt:

• Tijdens de eerste installatie worden iLOQ Manager en het vereiste software-framework geïnstalleerd.

Lokale beheerdersrechten zijn vereist voor de eerste installatie, als Microsoft .NET Framework 4.8 of nieuwer ontbreekt.

• Voer de vervolginstallaties individueel uit voor de volgende gebruikers met individuele Windows-gebruikersaccounts.

Lokale beheerdersrechten zijn niet vereist voor de vervolginstallaties.