Service-adressen vergrendelingssysteem toevoegen

In deze sectie wordt beschreven hoe u nieuwe service-adressen voor het vergrendelingssysteem toevoegt in iLOQ Manager.

Ga als volgt verder.

1. Open iLOQ Manager.

Het inlogscherm wordt geopend.

Figuur: Inlogscherm
  2. Klik op de tandwielknop voor de instellingen.

Het inlogscherm wordt geopend.

Figuur: Inloggegevensscherm
  3. Voer als volgt vergrendelingssysteem-informatie in:
    • Serviceadres — Voer in dit veld het databaseserveradres van het vergrendelingssysteem in. Zorg dat het service-adres hetzelfde is als in het document Inloggegevens dat wordt verstrekt met het vergrendelingssysteem.
    • Servicecode — Voer in dit veld de vergrendelingssysteemspecifieke servicecode in. Zorg dat de servicecode dezelfde is als in het document Inloggegevens dat wordt verstrekt met het vergrendelingssysteem.
    • Klantnaam — Voer in dit veld de naam in van het vergrendelingssysteem.
  4. Test de verbinding door te klikken op de knop Test verbinding met server.
  5. Als de serververbinding succesvol is, selecteert u OK.
  6. Als de serverbinding mislukt, kunt u de verbinding op een andere manier proberen op te stellen:
    1. Selecteer de alternatieve methode in het vervolgkeuzemenu en vul de vereiste informatie in.
      Figuur: Geavanceerde verbindingsinstellingen
    2. Test de verbinding door te klikken op de knop Test verbinding met server.
  7. Als de serververbinding lukt, slaat u de geselecteerde instellingen op wanneer u het dialoogvenster sluit.