Een nieuw dashboard toevoegen

In deze sectie wordt beschreven hoe u een nieuw dashboard toevoegt aan iLOQ Manager.

Ga als volgt verder.

1. Selecteer Beheer > Dashboard.

2. Selecteer Nieuw dashboard in de vervolgkeuzelijst in de linkerbenedenhoek van het scherm.

Er wordt een dashboard weergegeven dat nog geen snelkoppelingen bevat.

3. Geef het dashboard een naam in het veld Geef het dashboard een naam.
  4. Voeg een nieuwe snelkoppeling toe aan het dashboard via het vervolgkeuzemenu:
    1. Selecteer de tegel voor actieve snelkoppeling toevoegen. Deze tegel heeft een lichtblauwe achtergrond.
      Figuur: Tegel Actieve snelkoppeling toevoegen
      Tegel Actieve snelkoppeling toevoegen
    2. Selecteer de doeltaak voor de snelkoppeling.

U kunt naar taken zoeken door een trefwoord te schrijven in het zoekveld. De zoekopdracht is dynamisch. Dat wil zeggen dat er resultaten worden weergegeven zodra u het trefwoord begint te typen.

3. Wanneer u de vereiste snelkoppeling hebt gevonden en geselecteerd, selecteert u OK.

De geselecteerde taak wordt op het dashboard als inactief weergegeven totdat u het dashboard opslaat.

Figuur: Tegel Inactieve snelkoppeling
      Tegel Inactieve snelkoppeling
  5. Optioneel: Orden de tegelvolgorde door de tegels naar verschillende plaatsen op het dashboard te slepen.
  6. Selecteer Opslaan wanneer u de vereiste taaksnelkoppelingen hebt toegevoegd.