Kopieën van geselecteerde cilinders toevoegen

In deze sectie wordt beschreven hoe u kopieën van geselecteerde cilinders toevoegt aan het iLOQ-vergrendelingssysteem.

U hebt mogelijk kopieën van meerdere cilinders nodig als u bijvoorbeeld cilinders hebt aangemaakt voor elk appartement in een appartementengebouw, terwijl u cilinders wilt aanmaken voor appartementspecifieke bergruimten. In dit geval zouden de nieuwe cilinders de instellingen krijgen van de oorspronkelijke appartementspecifieke cilinders.

Ga als volgt verder.

1. Selecteer Basisgegevens > Cilinder toevoegen.
  2. Selecteer Kopieën van geselecteerde cilinders toevoegen.
  3. Selecteer de cilinders die u wilt gebruiken als sjablonen voor de nieuwe cilinders.
  4. SelecteerVolgende.
  5. Definieer de cilinderinstellingen als volgt:
    • Toevoeging die moet worden toegevoegd aan plaatsing — Toevoeging die moet worden toegevoegd aan plaatsing verwijst naar de toevoeging die wordt toegevoegd aan de nieuwe cilinderlocatie, om deze te onderscheiden van de locatie van de sjablooncilinder.
    • Toevoeging die moet worden toegevoegd aan het vergrendelingsdoel — Toevoeging die moet worden toegevoegd aan het vergrendelingsdoel verwijst naar de toevoeging die wordt toegevoegd aan de vergrendelingsdoelnaam voor de nieuwe cilinder, om deze te onderscheiden van het vergrendelingsdoel van de sjablooncilinder.
    • Wijzig cilindertype — Schakel dit selectievakje in als het cilindertype van de nieuwe cilinder verschilt van de sjablooncilinder. Er worden twee nieuwe opties weergegeven:
      • Cilinder — Selecteer het cilindertype in de keuzelijst, of typ het cilindertype handmatig.
      • Klok geïnstalleerd - Selecteer met dit selectievakje of er een klok is geïnstalleerd in de S5-cilinder.
  6. SelecteerVolgende.
  7. Er wordt een overzichtscherm weergegeven
  8. Selecteer Gereed.
  9. Selecteer Sluiten.
  10. De nieuwe cilinders worden weergegeven in de cilinderroosterweergave, met de toevoeging in hun naam zoals u deze hebt gedefinieerd.