De cilindertijdprofielen bewerken

In deze sectie wordt beschreven hoe u cilindertijdprofielen bewerkt in iLOQ Manager.

Opmerking:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een asterisk (*).

Ga als volgt verder.

1. Selecteer Basisgegevens > Overzicht cilinders.

2. Selecteer de gewenste cilinder.
  3. Klik met de rechtermuisknop en selecteer Tijdprofielen bewerken.
    De wizard Bewerk cilinder tijdprofielen wordt geopend.
  4. Selecteer Tijdprofielen bewerken.
  5. Selecteer een van de volgende opties:
    • Niet tijdgebonden — Als u deze optie selecteert, negeert de cilinder alle tijdprofielen op sleutels. Met andere woorden: de sleutels werken altijd, zelfs als ze een tijdprofiel hebben.

• Alle tijdprofielen op een sleutel toepassen — Als u deze optie selecteert, past de cilinder alle tijdprofielen op sleutels toe.

• Geselecteerde tijdprofielen toepassen — Als u deze optie selecteert, past de cilinder alleen de geselecteerde tijdprofielen op sleutels toe. Als de geselecteerde tijdprofielen niet overeenkomen met de tijdprofielen van de sleutel, werkt de sleutel altijd.

• — Klik op de knop Pijlen Rechts om alle items te verplaatsen naar de selectielijst.
      • — Klik op de knop Pijl Rechts om de geselecteerde items te verplaatsen naar de selectielijst.
      • — Klik op de knop Pijl Links om de geselecteerde items te verwijderen uit de selectielijst.
      • — Klik op de knop Pijl Rechts om alle items te verwijderen uit de selectielijst.

Als u een tijdprofiel hebt geselecteerd, klikt u erop om meer informatie over het tijdprofiel te bekijken in een weergave aan de rechterkant.

Ongeacht uw selectie past de cilinder altijd de start- en einddatum en de start- en eindtijd voor de geldigheid van sleutels toe.

6. SelecteerVolgende.
  7. Selecteer hoe u verder wilt gaan.

De opties zijn:

• Laat cilinders in planningsstatus — Selecteer Laat cilinders in planningsstatus als u de cilinders in de planningsstatus wilt laten staan, en de cilinders later wilt programmeren.

• Autoriseer en verstuur — Selecteer Autoriseer en verstuur om de programmeertaken te maken en deze over te dragen aan sleutels, en de sleutels de programmering te laten uitvoeren, wanneer de sleutel wordt gebruikt op de cilinder.

Als u deze optie selecteert, schakelt de cilinder naar de status Geautoriseerd. Dit betekent dat het programmeringspakket van de cilinder naar de standaardprogrammeertelefoon(s) is verzonden. De cilinder schakelt naar de status Uitgegeven aan programmering wanneer de telefoon reageert op de server dat de telefoon het pakket heeft ontvangen. Wanneer de telefoon ten slotte de cilinder heeft bezocht en deze heeft geprogrammeerd, schakelt de cilinder naar de status Geautoriseerd.

Opmerking:

De weergave Overzicht cilinders wordt niet automatisch vernieuwd. U moet op de knop Vernieuwen drukken om de weergave te vernieuwen en de wijzigingen in de programmeerstatus van de cilinder te bekijken.

• Cilinders autoriseren en programmeren — Selecteer Cilinders autoriseren en programmeren voor S5-cilinders als u de programmeertaak wilt aanmaken en deze onmiddellijk wilt uitvoeren voor een enkele cilinder.

9. Er wordt een overzichtscherm weergegeven
  10. Volg de wizard om de procedure te beëindigen.