Een cilinder identificeren

In deze sectie wordt beschreven hoe u cilinders identificeert in iLOQ Manager.

U wilt mogelijk een cilinder identificeren, als u niet weet of de cilinder deel uitmaakt van het systeem of niet, en om de locatie van de cilinder in het systeem te bepalen.

Ga als volgt verder.

1. Selecteer Basisgegevens > Overzicht cilinders.

2. Schakel Programmeerstatus in.
  3. Voer een van de volgende handelingen uit:
    • Plaats de cilinderprogrammeerkabel in de cilinder die u wilt identificeren.
    • Plaats en houd de Programmeer token tegen de cilinder die u wilt identificeren.
  4. Als de cilinder tot dit iLOQ-vergrendelingssysteem behoort, geeft het systeem het cilinderlocatienummer weer, en wordt de cilinder geprogrammeerd, als er een programmeertaak voor de cilinder is geautoriseerd.

Als:

• De cilinder tot een ander iLOQ-vergrendelingssysteem behoort, geeft het systeem hierover een bericht weer.

• De cilinder in de fabrieksstatus staat, stelt het systeem voor deze te implementeren als de implementatie van nieuwe cilinders wordt geautoriseerd. Als u ervoor kiest de cilinder te implementeren, houdt u de Programmeer token gedurende de volledige procedure tegen de cilinder.

5. Wanneer u klaar bent, voert u een van de volgende handelingen uit:
    • Verwijder de cilinderprogrammeerkabel uit de cilinder.
    • Scheid de Programmeer token en de cilinder.