Audit-trails van S50-cilinders ophalen

In deze sectie wordt beschreven hoe u audit-trails van cilinders ophaalt in iLOQ Manager.

De Telefoonsleutels met een netwerkverbinding sturen een enkele audit-trailgebeurtenis naar de server, elke keer dat de cilinder wordt geopend. Er kunnen echter ook offline-openingen worden uitgevoerd door Key Fobs of Telefoonsleutels. Daarom kunt u een verzoek indienen om de volledige audit-trail op te halen van de cilinder. Deze functie haalt alle audit-trails op, inclusief de offline-openingen, van de cilinder.

Ga als volgt verder.

1. Selecteer Basisgegevens > Overzicht cilinders.

2. Selecteer de cilinder waarvan u de audit-trail wilt ophalen.
  3. Klik met de rechtermuisknop en selecteer Naar cilinder verzenden > Verzoek audit-trailkeuze.

Een verzoek audit-trailkeuze wordt verzonden naar telefoons die zijn opgegeven als standaardprogrammeertelefoons.

Naast de menuselectie Naar cilinder verzenden > Verzoek audit-trailkeuze staat een vinkje.

• Als het vinkje aanwezig is, is het verzoek verzonden maar staat de meest recente audit-trail nog niet op de server.

• Als het vinkje niet aanwezig is, is het verzoek verzonden en staat de meest recente audit-trail op de server.

Zodra een telefoon de audit-trail ophaalt, wordt het verzoek verwijderd uit andere standaardprogrammeertelefoons.