De audit-trail van één cilinder bekijken

In deze sectie wordt beschreven hoe u audit-trails van één cilinder doorbladert in iLOQ Manager.

Ga als volgt verder.

1. Selecteer Basisgegevens > Overzicht cilinders.

2. Dubbelklik op de gewenste cilinder.
  3. Open het tabblad Audit-trailgebeurtenissen.

De audit-trailkolommen zijn:

• Cilinderteller — Deze kolom bevat een uniek, cumulatief gebeurtenisnummer.
    • Startdatum — Deze kolom bevat de gebeurtenistijdstempel.
    • Sleutel — Deze kolom bevat de naam van de sleutel die betrekking heeft op de audit-trail-ingave.
    • Stempel — Deze kolom bevat het label van de sleutel die betrekking heeft op de audit-trail-ingave.
    • Persoon — Deze kolom bevat de persoon die is gekoppeld aan de sleutel die betrekking heeft op de audit-trail-ingave.
    • Type — Deze kolom bevat het gebeurtenistype, zoals sleuteltoegang, sleuteltoegang verboden, programmering van een cilinder, etc.
    • Fouttekst — Deze kolom bevat een beschrijving van de gebeurtenis.
    • Foutcode — De foutcode die betrekking heeft op de audit-trailingave.