De audit-trail van meerdere cilinders bekijken

In deze sectie wordt beschreven hoe u audit-trails van meerdere cilinders doorbladert in iLOQ Manager.

Ga als volgt verder.

1. Selecteer Beheer > Overzicht cilinder-audit-trails.

2. Selecteer de gewenste cilinder of cilinders in het keuzemenu Geselecteerde cilinders.
  3. Geef in de velden Tijdsperiode de tijdsperiode op vanaf wanneer de audit-trails moeten worden bekeken.

Als u deze velden niet invult, worden alle audit-trails van de cilinders weergegeven.

4. Selecteer de logboekgebeurtenistypen die u wilt bekijken.

De opties zijn:

• Sleuteltoegang
    • Sleuteltoegang geweigerd
    • Programmering van cilinder
  5. Selecteer Cilinderlogboeken laden.

De logboeken worden aan de hand van uw filterselecties weergegeven.

U kunt het dynamische zoekveld gebruiken om de lijst met logboeken in te korten.