Verborgen cilinders weer zichtbaar maken

In deze sectie wordt beschreven hoe u verborgen cilinders weer zichtbaar maakt in iLOQ Manager.

Ga als volgt verder.

1. Selecteer Basisgegevens > Overzicht cilinders.

2. Klik met de rechtermuisknop op de roosterweergave en selecteer Weergeven > Alleen verborgen items/personen weergeven.
  3. Selecteer de cilinder(s) die u opnieuw wilt activeren.
  4. Selecteer Bewerken > Bewerkingsmodus om de bewerkingsmodus in te schakelen.
  5. Klik met de rechtermuisknop op een van de geselecteerde cilinders en selecteer Cilinder heractiveren.
  6. Selecteer Bewerken > Bewerkingsmodus om de bewerkingsmodus uit te schakelen.
  7. Het systeem vraagt of u de wijzigingen wilt opslaan. SelecteerJa.
  8. Als u wilt terugkeren naar de oorspronkelijke weergave, selecteert u nogmaals Weergeven > Alleen verborgen items/personen weergeven.