Cilinders verwijderen

In deze sectie wordt beschreven hoe u cilinders verwijdert uit het iLOQ-vergrendelingssysteem.

U kunt alleen logische cilinders verwijderen. Als de cilinder een ingave heeft in de kolom Serienummer, heeft de cilinder een fysieke tegenhanger. Als de cilinder een fysieke tegenhanger heeft, moet u de cilinder resetten om de logische cilinder los te koppelen van de fysieke tegenhanger.

Ga als volgt verder.

1. Selecteer Basisgegevens > Overzicht cilinders.

2. Selecteer de cilinders die u wilt verwijderen.
  3. Selecteer Bewerken > Bewerkingsmodus om de bewerkingsmodus in te schakelen.
  4. Rechtsklik op een van de geselecteerde cilinders en selecteer Verwijderen.
    Als alternatief, kunt u op de toets Del drukken.
  5. Er wordt een bevestigingsscherm weergegeven
  6. SelecteerJa.
  7. Selecteer Bewerken > Bewerkingsmodus om de bewerkingsmodus uit te schakelen.
  8. Het systeem vraagt of u de wijzigingen wilt opslaan. Selecteer Ja.