Programmering van sleutels

In deze sectie wordt beschreven hoe u sleutels programmeert in iLOQ Manager.

Ga als volgt verder.

1. Selecteer Basisgegevens > Overzicht sleutels.

2. Selecteer de sleutel(s) die u wilt programmeren.

De geselecteerde sleutel moet zich in de status Geautoriseerd of Overgedragen naar token bevinden. Als de cilinder zich in de status In planning bevindt, autoriseert u de cilinder eerst. Zie Sleutels autoriseren.

3. Rechtsklik op de geselecteerde sleutels en selecteer Sleutel programmeren.
    De wizard Programmering van sleutels wordt geopend.
  4. Selecteer Sleutels programmeren.
  5. Er wordt een lijst met te programmeren sleutels weergegeven.
  6. SelecteerVolgende.
  7. Selecteer Sleutel programmeren.
  8. SelecteerVolgende.
  9. Er wordt een overzichtscherm weergegeven
  10. Selecteer Gereed.
  11. Er wordt een statusscherm weergegeven, met de eerstvolgende sleutel in de programmeerwachtrij.
    Figuur: Programmeerstatusscherm
    Programmeerstatusscherm
  12. Plaats de gevraagde sleutel tegen de programmeeradapter of programmeertoken.
  13. Er wordt een statusscherm weergegeven, met de eerstvolgende sleutel in de programmeerwachtrij.
    Figuur: Programmeerstatusscherm
    Programmeerstatusscherm
  14. Volg deze procedure om de geselecteerde sleutels te programmeren.
  15. Er wordt een overzichtscherm weergegeven
  16. Selecteer Sluiten.
  17. De programmeerde sleutels worden weergegeven in de sleutelroosterweergave in de status Geprogrammeerd.