Een bestaande telefoonsleutel heractiveren

In deze sectie wordt beschreven wat u moet doen wanneer een reeds geprogrammeerde telefoonsleutel opnieuw geactiveerd moet worden.

Dit kan zich voordoen wanneer:

• De gebruiker een nieuwe SIM-kaart heeft.

• De gebruiker een nieuwe telefoon heeft.

• De gebruiker applicatiegegevens van de telefoon heeft verwijderd.

• De gebruiker de telefoon-app heeft verwijderd.

Ga als volgt verder.

1. Selecteer Basisgegevens > Overzicht sleutels.

2. Selecteer de gewenste sleutel
  3. Klik met de rechtermuisknop en selecteer Naar sleutel verzenden > Registratieverzoek.

De wizard Verstuur naar telefoonsleutel wordt geopend.

4. Selecteer Registratiebericht verzenden.
  5. Selecteer de telefoon waarnaar het sleutelregistratiebericht moet worden verzonden.
  6. SelecteerVolgende.
  7. Selecteer waarnaar het sleutelregistratiebericht moet worden verzonden:
    • Stuur het sleutelregistratiebericht naar het huidige telefoonnummer.

• Stuur het sleutelregistratiebericht naar een ander telefoonnummer.

• In plaats van het registratiebericht via sms te verzenden, kunt u het registratiebericht ook via e-mail naar een telefoon verzenden.

9. Er wordt een overzichtscherm weergegeven
  10. Selecteer Gereed.