Probleemoplossing voor telefoonsleutels

Tabel 1. Probleemoplossing
ProbleemOplossing

De telefoonsleutel blijft in de status Verzonden nadat u bijgewerkte informatie naar de telefoon hebt verzonden.

Neem contact op met de gebruiker van de telefoonsleutel en onderzoek waarom de verbinding met de telefoon en de server is verbroken. De reden kan bijvoorbeeld de volgende zijn:

• De gebruiker heeft de applicatie van de telefoon verwijderd.

Vraag de gebruiker om de applicatie opnieuw te installeren via Google Play.

Hierna registreert u de telefoonsleutel als volgt opnieuw:

1. Selecteer Basisgegevens > Overzicht sleutels.

2. Selecteer de te retourneren sleutel.

3. Klik met de rechtermuisknop en selecteer Naar sleutel verzenden > Registratieverzoek.

4. Er wordt een registratieverzoek naar de telefoon verzonden.

Als de gebruiker het registratiebericht heeft ontvangen, opent de gebruiker de applicatie. Vervolgens registreert de applicatie zichzelf automatisch op de server en wordt de sleutel van de telefoon verwijderd.

• De telefoon is offline en kan niet communiceren met de server.

Vraag de gebruiker om een mobiele dataverbinding in te stellen.

• De gebruiker heeft de SIM-kaart van de telefoon vervangen.

Vraag de gebruiker om de oorspronkelijke SIM-kaart in de telefoon te plaatsen.

Tip:

Als de oorspronkelijke SIM-kaart is verwijderd, kan de sleutel niet worden verwijderd van iLOQ Manager, maar kunt u deze wel verbergen. Zie Sleutels verbergen. Hierna hebt u een logboek van sleutels die niet kunnen worden verwijderd. Raadpleeg Verborgen sleutels weergeven voor instructies voor het bekijken van deze sleutels.