De persoonseigenschappen weergeven

In deze sectie wordt beschreven hoe u de eigenschappen van individuele personen weergeeft in iLOQ Manager.

Ga als volgt verder.

1. Selecteer Basisgegevens > Overzicht personen.

2. De personen worden weergegeven in het roosteroverzicht. Voor meer informatie over een individuele persoon, dubbelklikt u op de persoon voor het weergeven van persoonspecifieke gegevens.
    Opmerking:

U kunt op twee manieren objectgegevens weergeven:

• Gewenste situatie weergeven — Selecteer dit keuzerondje om objectgegevens weer te geven zoals deze zullen zijn wanneer alle in behandeling zijnde wijzigingen zijn geprogrammeerd voor het object.
    • De daadwerkelijke situatie weergeven — Selecteer dit keuzerondje om objectgegevens weer te geven in de huidige situatie.

Persoonspecifieke gegevens zijn, ingedeeld via tabbladen:

• Basisinformatie — Het tabblad Basisinformatie bevat de basisinformatie over de geselecteerde persoon. De kolommen worden beschreven in Overzicht personen.
    • Beheerders-ID — Het tabblad Beheerders-ID bevat informatie over de beheerders-ID van de persoon, indien van toepassing.
    • Gebruikerszones — Het tabblad Zones bevat informatie over de zones van de gebruiker, indien van toepassing.
    • Persoonszones — Het tabblad Zones bevat informatie over de zones van de persoon die is gekopppeld aan de gebruiker, indien van toepassing.
    • Functiegroepen — Het tabblad Functiegroepen bevat informatie over de functiegroepen van de persoon. Zie Functiegroepen.
    • Sleutels — Het tabblad Sleutels bevat informatie over de sleutels van de persoon. De kolommen worden beschreven in Overzicht sleutels.
    • Toegangsrechten tot cilinders — Het tabblad Toegangsrechten tot cilinders bevat informatie over de toegangrechten van de persoon tot cilinders.
    • Documenten — Het tabblad Documenten bevat sleuteloverhandigings- en/of sleutelretourdocumenten, als deze digitaal zijn ondertekend.
  3. Druk vervolgens op de knop Sluiten.