De blocklistrecordeigenschappen weergeven

In deze sectie wordt beschreven hoe u de eigenschappen weergeeft van records op de blocklist in iLOQ Manager.

Ga als volgt verder.

1. Selecteer Basisgegevens > Overzicht blocklist.

2. De blocklistrecords worden weergegeven in de roosterweergave. Voor meer informatie over een individuele blocklistrecord, dubbelklikt u op de record.
    Opmerking:

U kunt op twee manieren objectgegevens weergeven:

• Gewenste situatie weergeven — Selecteer dit keuzerondje om objectgegevens weer te geven zoals deze zullen zijn wanneer alle in behandeling zijnde wijzigingen zijn geprogrammeerd voor het object.
    • De daadwerkelijke situatie weergeven — Selecteer dit keuzerondje om objectgegevens weer te geven in de huidige situatie.

Blocklistspecifieke gegevens zijn, ingedeeld via tabbladen:

• Basisinformatie — Het tabblad Basisinformatiebevat de basisinformatie over het geselecteerde item. De kolommen zijn:
      • Naam — Dit veld bevat de naam van het item op de blocklist.
      • Type— Dit veld bevat het type van het item op de blocklist. Mogelijke waarden zijn:
        • Sleutel — Het item is een sleutel.
      • Sleutellabel — Dit veld bevat het label van de sleutel op de blocklist.
      • De naam van de persoon — Dit veld bevat de naam van de persoon die betrekking heeft op de sleutel op de blocklist.
      • Toevoegingsdatum — In dit veld wordt de datum weergegeven waarop het item werd toegevoegd aan de blocklist.
      • Tellen van sleutels — In dit veld wordt het aantal sleutels weergegeven dat betrekking heeft op het toegangsrecht op de blocklist.
      • Sleutel vervangen — In dit veld wordt de vervangende sleutel weergegeven voor de sleutel op de blocklist.
    • Cilinders betrokken — Het tabblad Cilinders betrokken bevat informatie over de cilinders waarop het item op de blocklist effect heeft. De kolommen worden beschreven in sectie Overzicht cilinders.
    • Sleutels — De tab sleutels bevat de sleutels op de blocklist.
  3. Druk vervolgens op de knop Sluiten.