Inhoud van programmeertoken beheren

In deze sectie wordt beschreven hoe u inhoud van een programmeertoken beheert in iLOQ Manager.

U kunt alleen herprogrammeertaken overdragen voor S5-cilinders die al deel uitmaken van het systeem. U kunt geen initiële programmeertaken voor cilinders overdragen aan de programmeertoken.

Ga als volgt verder.

1. Selecteer Basisgegevens > Programmeerapparaatinhoud beheren.

2. De wizard Programmeerapparaatinhoud beheren wordt geopend.
  3. Selecteer Programmeerapparaatinhoud beheren.
  4. Selecteer de taken die u wilt toevoegen aan of verwijderen uit de programmeertoken.
    • — Klik op de knop Pijlen Rechts om alle items te verplaatsen naar de selectielijst.
    • — Klik op de knop Pijl Rechts om de geselecteerde items te verplaatsen naar de selectielijst.
    • — Klik op de knop Pijl Links om de geselecteerde items te verwijderen uit de selectielijst.
    • — Klik op de knop Pijl Rechts om alle items te verwijderen uit de selectielijst.
  5. SelecteerVolgende.
  6. Er wordt een overzichtscherm weergegeven
  7. Selecteer Werklijst van programmeerapparaat afdrukken als u de werklijst wilt afdrukken.
  8. Selecteer Gereed.
  9. Selecteer Sluiten.