Rapportage

In dit hoofdstuk wordt uitgelegd hoe u gebruikmaakt van de rapportagefuncties in iLOQ Manager.

iLOQ Manager bevat diverse, vooraf gedefinieerde rapportages met betrekking tot sleutels, cilinders, etc. U kunt deze rapportages weergeven door met de rechtermuisknop te klikken in de roosterweergave en Afdrukken > rapportage te selecteren.

Zie ook De rapportageteksten van het vergrendelingssysteem bewerken.

Rapportagetools bieden de volgende opties:

•  — Klik op deze knop om de zijbalk in of uit te schakelen. In deze zijbalk wordt een scrollbare lijst met rapportagepagina's weergegeven.
  • Documentinstellingen— Klik op deze menuoptie om een dialoogvenster met instellingen te openen, waarin u documentinstellingen kunt wijzigen, zoals:
    • Papiergrootte
    • Papierbron voor de printer
    • Afdrukstand
    • Papiermarges
  •  — Klik op deze knop om de rapportage af te drukken op uw printer.
  •  — Klik op deze knop om de geselecteerde tekst te kopiëren naar het klembord.
  •  — Klik op deze knop om een dialoogvenster met instellingen te openen, waarin u een zoekreeks kunt invoeren en, bijvoorbeeld, kunt zoeken naar sleutelnamen in de rapportage.
  •  — Klik in de rapportageweergave op deze knop om uit te zoomen.
  •  — Klik in de rapportageweergave op deze knop om in te zoomen.
  •  — Maak gebruik van dit keuzemenu om de rapportagegrootte te wijzigen in een percentage in de rapportageweergave.
  •  — Klik op deze knop om de rapportagebreedte aan te passen aan de beschikbare schermruimte. Met andere woorden, de rapportage wordt zodanig geschaald, dat deze zo breed mogelijk wordt weergegeven in de rapportageweergave.
  •  — Klik op deze knop om de rapportagegrootte aan te passen aan de beschikbare schermruimte. Met andere woorden, de rapportage wordt zodanig geschaald, dat één hele pagina wordt weergegeven in de rapportageweergave.
  •  — Klik op deze knop om de rapportage pagina per pagina weer te geven.
  •  — Klik op deze knop om de rapportage weer te geven als een onafgebroken reeks pagina's.
  •  — Maak gebruik van dit keuzemenu om de rapportage weer te geven in een weergave met meerdere pagina's.
  •  — Klik op deze knop om naar de eerste rapportagepagina te gaan.
  •  — Klik op deze knop om naar de vorige rapportagepagina te gaan.
  •  — Dit veld geeft de huidige pagina weer. U kunt ook het gewenste paginanummer invoeren in dit veld, en vervolgens op Enter drukken om naar de gewenste rapportagepagina te gaan.
  •  — Klik op deze knop om naar de volgende rapportagepagina te gaan.
  •  — Klik op deze knop om naar de laatste rapportagepagina te gaan.
  •  — Klik op deze knop om de vorige actie te annuleren.
  •  — Klik op deze knop om de eerder geannuleerde actie opnieuw uit te voeren.
  •  — Klik op deze knop om de weergave te vernieuwen.
  •  — Klik deze knop om gebruik te maken van de panmodus, waarbij u de rapportage kunt verplaatsen binnen het scherm.
  •  — Klik op deze knop om gebruik te maken van de selecteermodus, waarbij u tekst uit de rapportage kunt selecteren.
  •  — Klik op deze knop om gebruik te maken van de snapshotmodus, waarbij u een gebied uit de rapportage kunt selecteren, op Ctrl+C kunt drukken om het geselecteerde gebied naar het klembord te kopiëren, en vervolgens op Ctrl+V kunt drukken om de snapshot in de applicatie van uw keuze te plakken.