Cilinders en token voorbereiden op beheer op afstand

In deze sectie wordt beschreven hoe u cilinders en token voorbereidt op beheer op afstand via Hot Spot.

Ga als volgt verder.

1. Bereid het Programmeerapparaat voor de externe locatie als volgt voor:
    1. Voeg een token toe zonder deze te koppelen aan een gebruiker. Geef de token echter wel een naam, bijvoorbeeld volgens de locatie van de externe locatie.
    2. Deel een Programmeerapparaat en de te bewaren token uit op de externe locatie.
  2. Stel het standaardstation op afstand als volgt in voor de cilinders:
    1. Selecteer Beheer > Overzicht netwerkmodules.

2. Selecteer de Net Bridge die u wilt instellen als het standaardstation op afstand voor de cilinders.
    3. Klik met de rechtermuisknop en selecteer Stel station op afstand in voor cilinders.
    4. De wizard Bewerken van stations op afstand wordt geopend.
    5. SelecteerVolgende.
    6. Selecteer de cilinders die u wilt toewijzen onder de Hot Spots die zijn verbonden met deze Net Bridge.
      • — Klik op de knop Pijl Rechts om alle items te verwijderen uit de selectielijst.

7. Volg de wizard om de procedure te beëindigen.