Workflow voor de beheerder

In deze sectie wordt beschreven hoe de beheerder Programmeerapparaatinhoud via Hot Spot op afstand beheert.

Ga als volgt verder.

1. Breng de benodigde wijzigingen aan in offlinecilinders in iLOQ Manager, bijvoorbeeld door verloren sleutels aan de blacklist toe te voegen of toegangsrechten te wijzigen.
  2. Autoriseer de cilinderprogrammeertaken.
  3. Stel de externe locatie op de hoogte van de lopende programmeertaken.

U kunt als volgt een takenwachtrij versturen naar het personeel van de externe locatie:

1. Selecteer de Net Bridge van de externe locatie.

2. Klik met de rechtermuisknop om Afdrukken > Takenlijst voor laadstation op afstand te selecteren.

3. Selecteer Geselecteerde regels afdrukken.

4. Er wordt een voorbeeld geopend van de takenwachtrij.

5. Selecteer pdf om de lijst op te slaan als een pdf en deze via e-mail naar de externe locatie te sturen.

6. Indien nodig kunt u ook een pdf-bestand maken van de plattegrond en deze via e-mail naar de externe locatie versturen.

Zie Plattegronden gebruiken.

4. U kunt de voortgang van de werkzaamheden volgen door de programmeerstatussen van de cilinders te controleren.

De statussen zijn:

• Overgedragen voor programmering - De programmeertaken zijn overgedragen aan het programmeerapparaat.
    • Geprogrammeerd - De programmeertaken zijn voltooid.