Overzicht zones

In deze sectie wordt beschreven hoe u zones doorbladert in iLOQ Manager.

Ga als volgt verder.

1. Selecteer Extra gegevens > Overzicht zones.

2. De zones worden weergegeven in het roosteroverzicht.

De kolommen zijn:

• Naam — Deze kolom bevat de naam van de zone.
    • Beschrijving — Deze kolom bevat de beschrijving van de zone.
    • Gemeenschappelijk — Deze kolom geeft aan dat de +-zone gemeenschappelijk is voor alle gebruikers. Als u objecten toewijst aan de +-zone, zijn de objectgegevens beschikbaar voor alle gebruikers.
    • Standaardzone voor nieuwe objecten — Deze kolom bevat de zone waaraan nieuwe objecten, met uitzondering van personen en sleutels, worden toegewezen als de gebruiker toegang heeft tot de zone.
    • Standaardzone voor nieuwe sleutels en personen — Deze kolom bevat de zone waaraan nieuwe personen en sleutels worden toegewezen als de gebruiker toegang heeft tot de zone.